آیا استفاده از ویتامین‌های پریناتال برای خانم‌های غیر باردار هم مجاز است؟!
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 2
نویسنده : saeed.bp

آیا استفاده از ویتامین‌های پریناتال برای خانم‌های غیر باردار هم مجاز است؟!

پیش از این‌که مصرف ویتامین‌های پریناتال را شروع کنید، حتما در این مورد با پزشک خودتان مشورت کنید. اگر قصد داشته باشید که باردار شوید، پزشک نیز به احتمال زیاد توصیه می‌کند که استفاده از ویتامین‌های پریناتال را در دستور کار خودتان قرار بدهید. با این‌که شما می‌توانید ویتامین‌های پریناتال را بدون داشتن نسخه هم خریداری کنید، اما پزشکان می‌توانند نوع خاصی را نیز برای شما تجویز کنند. به‌طور کلی، این زنان با خطر بالای ابتلا به کمبودهای مختلف از نظر مواد مغذی و مواد معدنی مواجه هستند: زنانی که برای چندمین دفعه باردار می‌شوند، بارداران کم‌سن و زنان بارداری که سابقه مشکلات خاص داشته‌اند. بنابراین، اگر در این گروه‌های خاص قرار می‌گیرید، حتما باید از ویتامین‌های پریناتال استفاده کنید. پزشکان معمولا به زنانی که شیردهی به نوزاد را انجام می‌دهند، توصیه می‌کنند که مصرف ویتامین‌های پریناتال را پس از زایمان ادامه بدهند. ویتامین‌های پریناتال می‌توانند به‌عنوان مکمل برای مادران شیرده عمل کنند، چون این زنان به مواد مغذی زیادی برای تولید شیر نیاز دارند. 
 
حتی اگر قصد ندارید که باردار شوید، همچنان می‌توانید از مکمل اسید فولیک استفاده کنید. یکی از دلایلش هم این است که نیمی از بارداری‌ها همچنان بدون برنامه‌ریزی اتفاق می‌افتند و زنان از این طریق می‌توانند خودشان را برای بارداری آماده نگه دارند. با توجه به این‌که مغز و نخاع جنین در اولین مراحل بارداری شکل می‌گیرند، وجود اسید فولیک کافی در بدن مادر واقعا حیاتی است. زنان در سن باروری نیز به‌طور کلی باید استفاده از مواد غذایی سرشار از فولات را در رژیم غذایی‌شان جدی بگیرند. آیا زنانی که قصد بارداری ندارند هم می‌توانند از ویتامین‌های پریناتال استفاده کنند؟ ویتامین‌های پریناتال به‌طور خاص برای تامین نیازهای زنان باردار و شیرده طراحی شده‌اند. درواقع، این محصولات به رفع کمبودهای تغذیه‌ای در زنان باردار کمک می‌کنند و برای زنانی که قصد بارداری ندارند، در نظر گرفته نمی‌شوند. 
دریافت بیش از حد اسید فولیک به‌صورت روزانه می‌تواند به عوارض ناشی از کمبود ویتامین B۱۲ منجر شود. زیاده‌روی در دریافت آهن نیز می‌تواند مشکل‌ساز باشد و به مشکلاتی مانند یبوست، حالت تهوع و اسهال منجر گردد. متخصصان می‌گویند که زیاده‌روی در دریافت ویتامین A از طریق منابع مصنوعی، می‌تواند برای کبد انسان‌ها مسمومیت ایجاد کند. 
 
این نکته را هم باید در نظر داشت که دریافت مواد مغذی اساسا باید از طریق رژیم غذایی انجام بگیرد و افراد نباید همه چیز را به مصرف مکمل‌ها معطوف کنند. به همین دلایل، بیشتر زنان نباید بدون تاییدیه پزشک برای مصرف ویتامین‌های پریناتال اقدام کنند. تصورات اشتباه درباره ویتامین‌های پریناتال : بسیاری از زنان مدعی هستند که ویتامین‌های پریناتال، اثرات مثبتی برای رشد موها و ناخن‌ها دارند. بعضی از آنان نیز ادعا می‌کنند که مصرف ویتامین‌های پریناتال نه‌تنها رشد ناخن‌ها و موهای آنان را سریع‌تر کرده است، بلکه کیفیت موها و ناخن‌های این افراد را هم افزایش داده است. با این‌حال، گزارش‌های معتبر Mayo Clinic نشان می‌دهند که چنین ادعاهایی اصلا صحت ندارند و مصرف ویتامین‌های پریناتال برای تقویت موها و ناخن‌ها به هیچ نتیجه قابل توجهی منجر نمی‌شود. به‌علاوه، مصرف خودسرانه این مکمل‌ها بدون مشورت پزشک می‌تواند با عوارض جانبی مختلفی همراه شود. 



:: موضوعات مرتبط: سلامتیسم , ,
:: برچسب‌ها: سلامتیسم ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: